De kennismaking met een nieuwe inkoopster

Wat een geweldige kennismaking met de nieuwe inkoopster van mijn klant. Meteen bij de eerste zakelijke afspraak al in een hotelkamer terecht gekomen en heerlijke seks gehad. Dat beloofd nog wat voor de komende tijd. Beiden ongeveer even oud, beiden zonder relatie en beiden geile mensen die niets liever doen dan op de lakens liggen en elkaar laten genieten.

Gezien jullie enthousiasme en mijn verhaal te belonen met een hoog waarderingscijfer schrijf ik graag nog even mijn, of beter gezegd onze, ervaring die we hadden op een gezamenlijke buitenlandse reis.

Er was een beurs in onze branche in Frankfurt en Claudia en ik hadden al met elkaar afgestemd dat we daar allebei naar toe zouden gaan. Om onze bazen niks te laten merken hadden we twee hotelkamers geboekt maar uiteraard in het zelfde hotel. Sterker nog in ik had de hotelmanager gevraagd om ons op dezelfde etage in te plannen. Hij had kennelijk ervaring met dergelijke vragen want we hadden zelfs een kamer naast elkaar gekregen en er was zelfs een verbindingsdeur waarvan ik bij inchecken met een grijns van de manager de sleutel kreeg aangereikt.

De eerste avond gingen Claudia en ik samen eten in een voorstadje van Frankfurt zodat we zo weinig mogelijk kans hadden een bekende tegen te komen. We hadden een geweldig ala carte diner met heerlijke wijn en een fantastische dessert. Eigenlijk iets te veel gegeten maar met wat meer water drinken merk je dat minder. De taxi bracht ons naar het hotel en om alle schijn te voorkomen stapte eerst Claudia uit en liep naar binnen en ik volgde vijf minuten later. Ik werd nog even opgehouden in de lobby door een belletje maar ik hield het kort.

Ik ging naar mijn kamer en sloot de deur achter mij. Ik deed het licht aan en wie lag daar al in mijn bed…..Claudia. Spiernaakt met net boven het dekbed uit haar heerlijk grote borsten en geweldige tepels. “Schat kom je snel want ik heb zo’n zin in jouw heerlijke lijf en pik” zei Claudia. “Ja, lieverd ik kom snel maar even een snelle douche”. Ik sprong onder de douche, zeepte mijn pik extra goed in en met mijn hand genoot ik al van wat voorwerk.

Ik droogde me af en liep de hotelkamer weer in. Claudia was op een zij gaan liggen en leek te slapen. Deed ze nu alsof?? Ik ging achter haar liggen en kuste haar schouders, likte in haar hals en streelde haar blote billen. Mijn pik was hard en wilde nog niet slapen dus Claudia moest er maar aan geloven. Ik pakte een tepel en voerde de druk langzaam op. Claudia draaide zich om, lachte en zei “Je dacht toch niet echt dat ik sliep” en lachte. “Nee hoor en zowel dan had ik je wel wakker gemaakt”. Een heerlijke tongzoen was de start van onze vrijpartij die nacht. Terwijl ik zoende streelde ik Claudia en zij omvatte mijn pik en trok er zachtjes aan. “Lieverd wil je mij beffen, ik ben zo geil”? “Natuurlijk schatje” zie ik en daalde met kusjes langzaam over haar grote borsten naar haar buik.

Natuurlijk vergat ik onderweg niet even aan haar heerlijke harde knoppen te zuigen. Ik nestelde mij tussen de geile dijen van Claudia en startte een heerlijke likbeurt. Claudia genoot en kreunde. Toen ik twee vingers in haar kletsnatte grotje duwde werd ze helemaal wild en kreunde “Ja Wim, neuk me, naai me, harder lieverd, dieper, geile vent ik wil je mijn sap geven” en op dat moment kwam er een flinke dosis vocht uit de openstaande kut van Claudia, een squirt van je welste. Ik ben daar gek op en zorgde dat mijn gezicht nog dichter bij de natte doos van Claudia was. Ze spoot me heerlijk nat en was niet meer te houden. Wilder en wilder kronkelde ze onder mijn handen. “Ik kom lieverd oh ja ik kom schat” en met een diep gil kwam Claudia gierend klaar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *