Buurman, wat doet u nu? Op de cabrio

Uit het raam kijkend zie ik hem staan. Ook vandaag is mijn overbuurman druk bezig in zijn garage. Een vrij normale man van 55, met een normale baan en gezin, en 1 grote hobby: zijn cabrio. Bijna elke week is hij in het weekend enkel daar te vinden, van poetsen tot aan olie verversen. Die man leeft voor die auto lijkt het.

Ik kijk in de spiegel. Twee harde tepels worden nog net door mijn bh tegengehouden. Het stringetje zit als gegoten. De croptop erover heen en het rokje eronder mogen vandaag zo kort mogelijk zijn. Wat extra lipgloss op en dan loop ik naar beneden.

Wat ga jij doen? Mijn vader zit aan de keukentafel mij vragend aan te kijken. Ik ga vanmiddag naar Lizzy pap, ze geeft een feestje vanavond. Hij schud zijn hoofd en zucht. Ik loop naar hem toe en geef hem een kus op zijn hoofd. Tot morgen!

Wanneer ik de achterdeur heb dichtgedaan app ik gelijk Lizzy. Ze moet mij coveren vandaag. Als ik uitgelegd heb wat ik van plan ben krijg ik enkel een reactie terug met een auto en een aubergine. Als ik ook de overbuurvrouw met de kids zie wegrijden kan ik mijn zenuwen bijna niet in bedwang houden. Bingo!

Poetsend staat hij voor zijn auto, aardig in het zweet al. Een tijdje kijk ik om het hoekje naar hem. Veel tijd heb ik niet te verliezen, want ik weet niet wanneer zijn gezin weer terugkomt. Ik trek mijn croptopje nog wat strakker en loop expres met mijn hakken wat harder het pad op. Bij de garagedeur blijf ik staan. Wat een mooie auto! Is die van u?

Hij draait zich met een ruk om en kijkt me zwijgend aan. Langzaam knikt hij en ik zie zijn blik op mijn gezicht focussen. Wacht maar. Ik loop naar hem toe en leg mijn hand op de motorkap. Heel gaaf hoor zo’n cabrio, daar zit zeker ook veel harde werk aan vast om hem zo mooi te houden. Ik hoor hem slikken en kijkt naar mijn hand op de motorkap. Ja zegt hij, hard werken hoor daarbij.

Goh, daar zullen u en uw vrouw wel veel plezier aan beleven. Elke dag een ritje maken in die cabrio met het dak heerlijk open. Ik laat een klein kreuntje vallen. Zijn blik is inmiddels op mijn croptop gevallen. Ik druk ze expres wat naar voren en mijn borsten zijn langzaam maar zeker onderaan zichtbaar. Ik draai me langzaam weer om en leg beide handen op de motorkap. Wilt u met mij een ritje maken?

Ik hoor voetstappen die verder van mij afgaan. Klik. Automatisch gaan de garagedeuren dicht en brandt er enkel nog een gloeilamp boven ons. Binnen een paar tellen staat hij achter mij en twee handen glijden onder mijn croptop. Ik heb zeker zin in een ritje. Hij knijpt langzaam in mijn borsten en ik snak naar adem. Buurman, wat doet u nu?

Iets wat ik elke dag met jou nu wil doen. Hij scheurt mijn croptop van achteren open en ook mijn bh heeft hij zo los. Met zijn gewicht drukt hij me plat op de motorkap en zijn handen blijven tepels omringen. Ik kreun van genot en voel ook zijn hardheid opkomen en tegen mijn kont schuren. Hoe laat komen ze terug weet ik nog net uit te spreken. Hij lacht en geeft aan dat ze wel eventjes wegblijven.

Hij laat me los en ik draai me naar hem om. Gepassioneerd kussen wij elkaar en daarna kruip ik wulps op de motorkap. Zijn blik volgt mij en ik hoor hem kreunen als ik mijn short naar hem toewerp. Liggend in enkel een stringetje ga ik met mijn hoofd naar hem toe. Ik hoor zijn rits naar beneden gaan en een harde lul verschijnt. Ik slik. Dat gaat nooit passen roep ik verschrikt. Ik wil naar boven komen maar hij drukt me naar beneden. Zeker wel, daar zorg ik wel voor hoor ik hem zeggen voordat hij hem naar mijn mond draait.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *