Niks voor mij, maakte leuke filmpjes, vind hem echt leuk

‘Doei doei, veel plezier straks’.
Sluit nog maar net de deur, grijp Wout beet, ben geil. Zoenen in de hal. ‘Wil jou’.
Ga door mijn knieën, zijn korte broek richting zijn enkels, wrijf over de flinke ‘bobbel’. ‘Ohhh Djedda’. Slip ruk ik bijna kapot. Een behoorlijke pik staat recht omhoog. Trek zijn eikel bloot. Lik, zuig, in mijn mond. Hoor Wout kreunen van genot.
Duurt maar even. Lig op de keukentafel. Zijn dikke paal er in, er uit. Nooit zo gedaan. Maar wil het echt graag.

Mijn dochter Inge heeft verkering met Wout zijn zoon Tim. Echt blij met hem als schoonzoon. Voelde het aan mijn dochter. Die twee hadden een bepaalde klik. Waren nu net iets meer dan een jaar bij elkaar. Fijn als ze bij mij waren, weer eens gezellig aan tafel.
‘Mam, ik weet het gewoon, ben stapel op hem’. Knuffelde haar toen. Samen een K tijd gehad, ben geen jankert, vond het vervelender voor haar. Haar nu gelukkig te zien raakte mij echt wel, zo blij voor haar/hen.
Was toen die zaterdagmiddag. Wout werd gebracht door zijn vader, wist van mijn dochter dat hij ook alleen was, en zij mocht hem weer graag. Zeg maar voor haar toch een beetje een ‘nieuwe’ vader. Schonk er verder geen aandacht aan.
Hij wilde eigenlijk Wout afzetten, weer naar huis. Stond buiten. Een gevoel. Een aardige vent. Een eerste indruk. Wist waar mijn schoonzoon het karakter van moest hebben.

Afijn. Stelde voor met elkaar iets te drinken. Stond met mijn dochter in de keuken. Stoot ze mij aan. “En, heb gelijk hè, hij is echt een hele lieve man’.
Ik lach. Zaten wij ineens, we kletsen makkelijk, nog alleen buiten. ‘Djedda, Wout ging staan, ga er maar eens heen’. ‘Was gezellig’.
‘Ehhh Wout, misschien handig als wij onze nummers uitwisselen, stel het is een keer nodig’! Hij begreep wat ik bedoelde.
Zwaai en kijk hoe hij de bocht om gaat.
Vanaf dat moment, wilde bij die eerste ontmoeting zo graag dat hij langer was gebleven, zat hij in mijn hoofd. Diezelfde middag stuur ik hem al een berichtje. ‘Misschien nog eens afspreken’?
Of kreeg een reactie van geen interesse, of ….!
‘Tuurlijk, lijkt mij leuk, groetjes Wout’.

Duurde maar even. iedere dag berichtjes. Een afspraakje gemaakt bij hem thuis.
‘Wout, zat bij hem op de bank, zeg het eerlijk, ik heb een bepaald gevoel richting jou’.
Mijn hart ‘bonkt’ in mijn keel. Heb het gezegd. Stilte. Durf Wout niet eens aan te kijken. Die stilte is moordend. Gaat van alles door mij heen. Word ‘m niet.
Hij pakt mijn hand. Kijk op. ‘Djedda, ben er niet zo’n held in, maar heb ik ook’. Mijn hart maakt een ‘sprongetje’. Ben net een puber.
Kijken elkaar aan. Een klein kusje. Begin te transpireren. Is een heel fijn gevoel.
Ga later op de avond naar huis. ‘Kom je binnenkort dan bij mij iets drinken’? ‘Graag’. ‘Breng Wout vd week wel’. Ik moet lachen.

Wout regelde het ‘gewoon’, tactisch, dat hij zijn zoon kwam brengen.
Wij laten niks blijken dat er gevoelens zijn. Valt niet mee, maar het lukt. ‘Nou, Tim & mijn dochter maken aanstalten om op stap te gaan, wij gaan er heen’.
Knuffelt zijn Pa, knuffel mijn dochter. ‘Nou paps, zie Inge Wout ook knuffelen, ze lacht. Moet mijn plotselinge emotie even ‘wegdrukken’.
Tim kust mij op mijn wang. Ben er weer. Kijk best verbaasd, alles komt samen. Aait door mijn haar. ‘Fijne avond samen’.
Onze blikken kruisen elkaar. Beiden een big smile.
Lopen mee, laten hen uit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *